Norsk filminstitutt

Jobber du som forholdsvis ny produsent i et etablert selskap eller har du nylig startet ditt eget produksjonsselskap? Da har du mulighet til å delta på Young Producers Club i Cannes 19. til 21. mai.

Tid:
Fredag 19. mai - Søndag 21. mai
Sted:
Cannes

Målgruppe: Fersk produsent i etablert selskap eller produsenter som nylig har startet sitt eget selskap

For tolvte gang arrangeres det i år en Young Nordic Producers Club (YNPC) under filmfestivalen i Cannes. Formålet er å styrke nettverkene mellom nye nordiske produsenter og å bidra til flere samproduksjoner.

YNPC har plass til 24 unge produsenter fra de nordiske landene og programmet inneholder forelesninger, nettverksbygging og case-studier av nordiske og europeiske samproduksjoner.

Programmet består også av nettverksarrangementer og lunsjer hvor du kan mingle med representanter fra blant annet nordiske og europeiske filminstitutter og fond, Nordisk Film & TV Fond, nordiske mediadesker/Kreativt Europa og internasjonale produksjonsselskaper. 

NFI støtter i likhet med de andre nordiske filminstituttene og mediadeskene kurset økonomisk, og denne invitasjonen går ut til unge produsenter i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island.

Kursansvarlige er Noemi Ferrer, CEO Yes & Noe og Tina í Dali Wagner, CEO Filmgreb og Head of The Faroese Film Institute. NFI og Mediadesk Norge vil sammen med arrangørene foreta utvalget av de norske deltakerne.

Hvordan søke

Du søker om å bli med ved å sende en e-post til tina@filmgreb.dk

Søknaden må inneholde:

  • fullt navn og kontaktdetaljer som mobilnummer, e-postadresse
  • cv
  • company credits
  • motivasjonsbrev

Søknadsfristen er 22. mars 2023.


Reisestipend og utgifter

Deltakeravgiften er på 175 Euro. De norske produsentene som blir valgt ut kan søke reisestipend for å dekke deltakeravgiften og utgifter til reise og overnatting (inntil 1500 kr pr.overnatting) fra NFI på inntil 10.000 kr.

Les mer om YNPC – Young Nordic Producers Club 2023

Les mer om Reisestipend utland / NFI

 

YNPC logo.JPG

 

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg