Norsk filminstitutt

Jobber du som forholdsvis ny produsent i et etablert selskap eller har du nylig startet ditt eget produksjonsselskap? Da har du mulighet til å delta på Young Producers Club i Cannes 16.- 19. mai, 2024. Søknadsfrist er 22. mars.

Tid:
Torsdag 16. mai - Søndag 19. mai
Sted:
Cannes

Målgruppe: Fersk produsent i etablert selskap eller produsenter som nylig har startet sitt eget selskap

For trettende gang arrangeres det i år en Young Nordic Producers Club (YNPC) under filmfestivalen i Cannes. Formålet er å styrke nettverkene mellom nye nordiske produsenter og å bidra til flere samproduksjoner.

YNPC har plass til 24 unge produsenter fra de nordiske landene og programmet inneholder forelesninger, nettverksbygging og case-studier av nordiske og europeiske samproduksjoner.

Programmet består også av nettverksarrangementer og lunsjer hvor du kan mingle med representanter fra blant annet nordiske og europeiske filminstitutter og fond, Nordisk Film & TV Fond, nordiske mediadesker/Kreativt Europa og internasjonale produksjonsselskaper. 

NFI og de andre nordiske nordiske filminstituttene og mediadeskene er samarbeidspartnere og støtter kurset økonomisk. Utlysningen går ut til unge produsenter i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island.

Kursansvarlige er Noemi Ferrer, CEO Yes & Noe og Tina í Dali Wagner, CEO Filmgreb og Head of The Faroese Film Institute. NFI og Mediadesk Norge vil sammen med arrangørene foreta utvalget av de norske deltakerne.

Hvordan søke

Du søker om å bli med ved å sende en e-post til tina@filmgreb.dk
Søknaden må inneholde:

  • navn og kontaktdetaljer
  • CV
  • Company credits (produksjonsselskapets CV)
  • Motivasjonsbrev (hvorfor ønsker du å delta?)

Søknadsfristen er 22. mars 2024.

Reisestipend og utgifter

Deltakeravgiften er på 175 Euro. De norske produsentene som blir valgt ut kan søke reisestipend fra NFI for å dekke deltakeravgiften og utgifter til reise og overnatting på inntil 12.000 kr. 

Les mer om YNPC – Young Nordic Producers Club 2024
Workshop: YNPC 2024 (filmgreb.dk)

Les mer om Reisestipend utland / NFI

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg