Norsk filminstitutt

Bibliotekene kan ta i bruk de norske spillene som NFI kjøper inn via innkjøpsordningen for spill – helt gratis. Ordningen skal bidra til at publikum får tilgang til norske dataspill i sitt lokale bibliotek.

Spillordningen

Jobber du i et bibliotek, også skolebibliotek, kan du sende oss en e-post for å få gratiskoder til å laste inn spillene. Spillene er til bruk på spillutstyret dere har i ditt bibliotek, og er til konsoller, datamaskiner og nettbrett. Send en e-post til bibliotek[@]nfi.no fra bibliotekets e-postadresse. 

Oppgi hvilke titler du vil benytte og hvor mange koder du trenger per spill. Oppgi også dersom du ønsker å motta nyhetsbrev om spillordningen. 

Spillene kan lånes ut dersom bibliotekets spillutstyr er til utlån. Spill kan også benyttes i små og store sammenhenger i bibliotekregi. Det betyr at spillene kan eksponeres for flere brukere samtidig på storskjerm, og i tilknytning til arrangementer i biblioteket så lenge tiltakene er av ikke-kommersiell karakter. 

Ny nettside for spillkoder og informasjon om spillene

NFI lager en ny nettside for spillene som vil gjøre det enkelt å få tilgang til spillkoder og informasjon om hvert spill. Vi lanserer den nye nettsiden våren 2023, og alle bibliotek vil kunne logge inn med bibliotekets BaseBibliotek-nummer. 

Disse spillene er det ennå koder igjen til: 

 • PC/Steam: Apple Slash, Bonkies, Degrees of Separation, Draugen, Embracelet, Flåklypa Grand Prix, Helheim Hassle, Kaptein Sabeltann og den magiske diamant, Klang 2, Mesmer, Mosaic, Mørkredd, Sunlight, Tanknarok, Terror Squid. 
 • Nintendo Switch: Apple Slash, Bonkies, Embracelet, Flåklypa Grand Prix, Helheim Hassle, Kaptein Sabeltann og den magiske diamant, Klang 2, Mosaic, Terror Squid. 
 • PS4: Bonkies. 
 • XBOX: Agents vs Villain, Bonkies, Mørkredd. 
 • VR-spill: Woeful Woebots. 
 • Android nettbrett: What a Goofhead. 
 • Mobilspillet Smoothie, Albert Åberg og Elleville Elfrid Racer vil det kommer koder til senere. 

Tilgjengelige spill til bruk i bibliotekene

Flåklypa Grand Prix

Flåklypa Grand Prix.jpg
Ravn Studio AS 2021

Endelig kan du oppleve ekte 3D-racing, bak rattet på Il Tempo Gigante i det famøse Flåklypa Grand Prix! Samle bildeler, kjør løp i flere herlige varianter av bilspillet, lås opp nye biler og baner – og gå for det berømte magesuget! I tillegg får du et gnistrende, moderne gjensyn med historien og karakterene og resten av den herlige Flåklypagjengen! 

Tilgjengelig i fysisk versjon til Nintendo Switch, og for nedlasting til PC og Nintendo Switch. Aldersgrense 3 år.

Klang 2

klang 2
Tinimations Freelance AS 2021

Klang 2 er et psykedelisk rytme-actionspill som blindt strever etter full innlevelse med elektronisk dansemusikk igjennom lynrask kamp. Man spiller som Klang, en rytmekriger i hardtrening med mål om å en dag hevne seg på Lydherren Sonus. Med ditt tonesverd, akrobatiske evner og lynkraft, vil du rytmisk beseire dine fiender én etter én. Klang 2 er oppfølgeren til PC-spillet Klang fra 2016. 

Tilgjengelig for nedlasting PC (Steam) og konsoller. Aldersgrense 7 år. 

Bonkies

Bonkies
Studio Gautlet AS 2021

Bonkies er et samarbeidsspill hvor opptil til fire personer kontrollerer astronaut-aper som skal kolonisere verdensrommet ved å løse Tetris- og Jenga-lignende oppgaver. Ved hjelp av jetpacks og gripearmer skal apene stable på plass konstruksjoner som skisseres på skjermen. Spillet vektlegger samarbeid i både planlegging og gjennomføring, mens man i enspillermodus får egne klosser til hjelp i byggingen. 

Tilgjengelig for nedlasting til PC (Steam) og konsoller. Passer for alle. 

Sunlight

Sunlight
Krillbite Studios AS 2021

Sunlight er en historie om mennesket og naturen. Basert på denne tematikken har Krillbite Studio latt seg inspirere visuelt av impresjonistiske malere som Edvard Munch og Claude Monet. Gjennom en eksperimentell opplevelse på omtrent 40 minutter får spilleren utforske et vakkert maleri av en skog der hvert tre bidrar til å fortelle historien - som ender i et overraskende klimaks. 

Tilgjengelig for nedlasting til PC (Steam). Passer for alle. 

Mørkredd

Morkredd-KEY-ART
Hyper Games AS 2020

Året spill, Spillprisen 2020. 

Mørkredd er et stemningsfylt utforskningsspill hvor du skal samarbeide om å beholde balansen av lys og skygge i en mørk verden full av hemmeligheter å avdekke. Det er veldig lett å ødelegge for hverandre, til tross for at målet er å samarbeide - noe som gjør spillet frustrerende på en morsom måte. 

Tilgjengelig for nedlasting til PC (Steam) og Xbox One. Aldersgrense: 7 år. 

Tanknarok

tanknarok
Polyblock Studio AS 2020

Tanknarok er en actionfylt twin-stick shooter der 2-4 spillere kjemper en intens kamp mot hverandre i hver sin tanks. Spillet består av korte runder på ca 20 sekunder hver, og hver runde utkjempes på en ny arena med forskjellig utforming, tema og hindringer. Den siste spilleren som står igjen hver runde får et poeng, og den som klarer å nå et gitt antall poeng først vinner spillet. 

Tilgjengelig for nedlasting PC (Steam). Passer for alle. 

Apple Slash

apple slashNY
Agelvik Games AS

Slåss som en ridder mot en invasjon av mystiske sjarmerende skapninger i et stort grumsete myrland. Angrip fiendene dine på en gudlignende slash-basert måte og opplev tvetydige møter full av personlighet. Spillet varer i omtrent 30-60 minutter, avhengig av hvor fort du progresserer. 

Tilgjengelig for nedlasting til PC (Steam) og konsoller. Aldersgrense 12 år. 

Elleville Elfrid Racer

(Premium versjon)

Elleville Elfrid
Kool Produktion AS (Utvikler: Rock Pocket Games AS) 2020

Hopp på sykkelen og gjør deg klar for et ellevilt sykkelløp! Elleville Elfrid arrangerer sykkelløp for nabolaget, og du kan velge å spille som din favorittkarakter fra filmen. Løypa går gjennom noen av de morsomste stedene du kan tenke deg, i spektakulære landskap hvor du hopper over steiner og unngår høner. I spillet lærer barn om trafikkreglene for sykler i et morsomt format. Les mer om Elleville Elfrid.

Tilgjengelig for nedlasting til mobil/nettbrett. Aldersgrense: 3 år.

Embracelet

embracelet (2).png
Machineboy AS 2020

Embracelet er et tredjepersons eventyrspill fylt med magi, vennskap, gåter og kjærlighet. Du spiller Jesper, en tenåring som arver et armbånd med mystiske egenskaper. Han lover bestefaren å returnere armbåndet til øya i Nord-Norge der han fant det. Reisen nordover blir et varmt og dramatisk møte med folk, natur og et lite samfunn med en usikker framtid. Ved hjelp av armbåndets magiske egenskaper løser du gåter og påvirker verdenen du utforsker. Kommer Jesper til bunns i mysteriet med bestefarens armbånd? Les mer om Embracelet.

Tilgjengelig for PC og Nintendo Switch. Aldersgrense: 12 år.

Helheim Hassle

Hellheim Hassle
Perfectly Paranormal AS 2020

I Helheim Hassle spiller du den pasifistiske vikinggutten Bjørn Hammerparty som ved en feiltakelse tildeles en heltemodig død og en plass i Valhall. Men når en av apokalypsens fire ryttere i nåtid trenger hjelp til å komme inn i Helheim, blir Bjørn vekke til live og eventyret kan begynne. 

Helheim Hassle er et komisk og underholdende,samt utfordrende puzzle-plattformspill. Spillet handler om å løse gåter. Bjørn har heldigvis den egenskapen at han kan fjerne sine kroppsdeler fra kroppen for å komme fram der han egentlig ikke har plass, noe som gjør veien til Helheim mulig. De forskjellige kroppsdelene har ulike egenskaper - hodet for å snakke med, armene for å gripe ting og dra i spaker, benet å løpe fortere med og kroppen hopper høyere når de mangler de andre kroppsdelene.

Tilgjengelig for PC/Mac. Aldersgrense: 12 år.

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant
Ravn Studio AS 2020

Et sjørøverspill fullspekket med eventyr og utfordringer, fantastiske skatter, fargerike karakterer og skumle fiender. Sammen med Pinky, Sunniva, Marco og Kaptein Sabeltann skal du trosse skurker, aper og andre farer i jakten på en magisk diamant.

En altoppslukende spillopplevelse i et ekte, komplett sjørøverunivers – for både små og store sjørøvere! Les mer om Kaptein sabeltann og den magiske diamant

Tilgjengelig for PC/Mac og Nintendo Switch. Aldersgrense: 3 år.

Mesmer

mesmer
Rain AS 2020

Mesmer er et spill om høykultur, fantastisk vitenskap, allianser, konspirasjoner og opptøyer. Du inntar rollen som Teri, en revolusjonær leder på jakt etter innflytelse i lokalbefolkningen. Spillet lar deg selv velge hvordan Teri skal overvinne hjertene til Mesmers mange ulike sosiale lag - enten med sjarm, dyktighet og hjelpsomhet, eller ved hjelp av utpressing og trusler. Med folket i ryggen kan hun holde seg selv og sin pågående kampanje skjult for byens hemmelige politi, og med nok innflytelse kan revolusjonen gå sin gang i slutten av dagen. Mesmer foregår i samme spillunivers som selskapets tidligere utgivelser Teslagrad og World to the West.

Tilgjengelig for PC/Mac. Aldersgrense: 13 år.

Mosaic

Mosaic.png
Krillbite Studio AS 2020

Du lever et monotont liv i en kald by. Hver dag er lik den forrige, og du har ingen mål eller mening i livet. Helt til én dag, der alt endrer seg. Spillet er et historiedrevet spill, der historien brytes opp med minispill. Det er et mystisk eventyrspill med en unik historie, visuell stil og et nytenkende lyddesign hvor atmosfæren spiller en sentral rolle i opplevelsen. Les mer om Mosaic.

Tilgjengelig for PC/Mac. Aldersgrense: 12 år.

Terror Squid

Terror Squid
TRY Apt AS 2020

Terror Squid er et unikt arkadespill. Tenk raskt og strategisk mens du navigerer gjennom ditt eget kulehelvete. Enkelt å lære, vanskelig å meste. Try APT vant førsteplass i NM i Gameplay (arrangert av NFI) med en prototype, og har i ettertid videreutviklet konseptet til en komplett spillopplevelse. I spillet er man sin egen verste fiende, for kulene man skyter ut for å få fart legger seg i bane rundt planeten, og gjør det stadig vanskeligere å navigere trygt før man detonerer alt og høster poeng. Enkle kontroller og det klassiske «lett å lære, vanskelig å mestre»-prinsippet appellerer til rekordjegere, perfeksjonister og alle som leter etter en genuin arkadeopplevelse i 2020.

Tilgjengelig for PC og Switch. Aldersgrense: 12 år.

Draugen

draugen2
Draugen/2019/Red Thread Games.
Draugen er et eventyrspill som utspiller seg på Nordvestlandet på 20-tallet. Spilleren trer inn i rollen som Edward Charles Harden, en mann på jakt etter søsteren sin. Denne jakten tar ham med helt til Graavik, en liten, idyllisk landsby trygt plassert i en fjord i Norge. Les mer om Draugen.
 
Tilgjengelig for nedlasting til PC. Aldersgrense: 12 år.
 

Agents vs. Villain

Agents vs Villain.png
Agents vs. Villain/2019/Process AS.

Konkurrer med venner og familie i dette actionfylte plattformspillet. Én spiller tar på seg rollen som en ond katt som prøver å ta over verden, mens de andre spillerne er hemmelige agenter som konkurrerer seg imellom om å stoppe ham. Les mer om Agents vs. Villain.

Tilgjengelig for Xbox One. Aldersgrense: 12 år.

Degrees of Separation

Degrees of Separation.png
Degrees of Separation/2019/Moondrop AS
Duoen Ember og Rime må samarbeide ved hjelp av deres forskjellige egenskaper, den ene kulde, den andre varme. Løs ulike hjernetrimoppgaver i forskjellige landskaper som hver introduserer en ny spillmekanikk og vever sammen spill, fortelling og karakterfremgang. Les mer om Degrees of Separation.
 

Tilgjengelig for PC. Aldersgrense: 10 år.

Smoothie, Albert Åberg!

Smoothie1
Smoothie, Albert Åberg!/2019/Hyper Games AS
Albert Åberg er tilbake i et nytt spill, og denne gangen skal du hjelpe han med å dyrke og samle ingredienser slik at dere kan lage smoothies! Hvor skjuler de beste ingrediensene seg?

Mobilspill tilgjengelig for iOS og Android. Aldersgrense: 4 år.

What A Goofhead

What a Goofhead
What A Goofhead/2019/Deltaquack AS

Hjernetrimspill om et utenomjordisk kubevesen. Sørg for at du roterer riktig vei forbi ulike hindre, ellers blir du garantert sittende fast.

Mobilspill tilgjengelig for iOS og Android. Aldersgrense: 8 år.

Woeful Woebots

Woeful Woebots
Woeful Woebots/2018/Hello Bard AS

Woeful Woebots er et arkade virtual reality shooter spill hvor du sloss mot dine egne robotskapninger som plutselig har blitt onde! (12 år+)

Disse spillene er ikke lenger tilgjengelige 

Pode

Pode
Pode/2018/Henchman & Goon AS.

Pode er et oppgavebasert utforskningsspill om en stein og en fallen stjerne som samarbeider om å løse urgamle mysterier i vakre omgivelser inspirert av norsk kunst og kultur. Les mer om Pode.

Tilgjengelig for Playstation og Nintendo Switch. Aldersgrense: 3 år.

Raanaa - Sjamanjenta

Raana - Sjamanjenta
Miksapix Interactive 2020

Raanaa er en modig sjamanjente som reiser gjennom åndeverdener som alle er inspirert av gamle samiske historier og mytologier. I hver episode får spilleren besøke en ny åndeverden. 

Ved hjelp av sine sjamanevner, og en magisk kofte, kan Raanaa trosse tyngdekraften. Hun samarbeider med forskjellige guder og gudinner for å bekjempe onde ånder og guddommer slik at menneskeheten blir reddet og det oppstår balanse i universet. 

Tilgengelig for nedlasting til mobil og nettbrett. Aldersgrense: 7 år.

Pikefossen - Nieidagorži

Pikefossen
Pikefossen - Nieidagorži/2019/Miksapix Interactive AS

Dette er sagnet om hvordan en foss fikk navnet Pikefossen. En interaktiv eventyrstund med illustrasjoner, animasjon og spill

Mobilspill tilgjengelig for iOS og Android. Aldersgrense: 4 år.

Mitt barn Lebensborn 

Mitt barn Lebensborn
Mitt barn Lebensborn/2018/Teknopilot AS.

Mitt barn Lebensborn er et simulasjonsspill basert på de sanne historiene fra norske barn født av tyske soldater og norske kvinner under 2. verdenskrig. Spillet er utviklet i dialog med Lebensbornbarn, slik at opplevelsen skal være representativ for deres opplevelser i norsk etterkrigstid (12 år+).

Magnus's Kingdom of Chess

Magnus Kingdom of Chess
Magnus’ Kingdom of Chess/2018/ Play Magnus og WeWantToKnow

Magnus Kingdom of Chess er en morsom måte for barn i alle aldre å lære seg sjakk. Spillet tar deg gjennom sjakkspillets regler og strategier så du kan lære nok til å begynne å spille på et skikkelig brett (5 år+).

Bestemors gutt – Ahkobiemmu

Bestemors_gutt_Ahkobiemmu
Bestemors gutt/2017/Miksapix Interactive AS

Bli med Áhkobiemmu på eventyr! En interaktiv og pedagogisk eventyrstund på nordsamisk og norsk med illustrasjoner, animasjon, spill og moral (4 år+).

Fest hos Albert Åberg!

Fest hos Albert Åberg
Fest hos Albert Åberg!/2018/ Hyper Games AS

Fest hos Albert Åberg! er et pek- og klikk spill hvor de minste barna skal lete etter gaver som er gjemt rundt omkring hjemme hos Albert (3 år +).

Iconoclasts

Iconoclasts
Iconoclasts/2018/Bifrost Entertainment AS

Iconoclasts handler om reisen til Robin og hennes venner. De jobber med å vinne over den pseudo-religiøse organisasjonen «One Concern» (12 år +).

Owlboy

Owlboy.jpg
Owlboy/2016/Utviklet av D-Pad Studio og Simon Stafsnes Andersen

Owlboy er kritikerrost 2D plattformspill, med vekt på eventyr, oppdagelse og fortellingen av en magisk historie. Spilleren tar kontroll over Otus, en karakter som likner på en stor ugle. Sammen med vennene drar dere på eventyr for å bekjempe luft-piratene som truer landsbyen. Målgruppe 6 år+

Poio

Poio_skjermbilde.jpg
Poio/2017/utviklet av Poio AS

Poio er et lekent lærespill som hjelper barn å knekke lesekoden. Det er basert på kjente pedagogiske prinsipper, men utfordrer på nye måter for økt engasjement. Barna får stadig mer utfordrende leseoppgaver som er tilpasset eget tempo. Målgruppe 4-9 år

Manual Samuel

Manual Samuel.png
Manual Samuel/2016/Utviklet av Perfectly Paranormas AS

Manual Samuel er et 2D eventyrspill med morsomme karakterer. Spillet handler om den bortskjemte pappagutten Samuel. Alt i livet til Samuel har skjedd uten at han har trengt å løfte en finger. Etter en uheldig lastebilulykke må Sam gjøre en avtale med Døden. Spilleren må gå, puste og blunke for Sam. Målgruppe 16 år+

Milkmaid of the Milky Way

Milkmaid of the Milky way_stort.png
Milkmaid of the Milky Way/2017/Utviklet av Machineboy Folkestad

Et herlig, klassisk pek-og-klikk eventyrspill som kombinerer en spennende historie med oppgaveløsning og utforsking. Det er også skrevet på rim! Du spiller Ruth, som bor alene på ei sæter langt inne i en fjord på 1920-tallet i Norge. Mystiske ting begynner å skje med deg og dyrene dine. Målgruppe 9 år +

Through the Woods

Through the woods logo.png
Through the Woods/2016/Utviklet av Antagonist AS

Skrekkspill inspirert av norske eventyr og norrøn mytologi. En mor gjenforteller handlingene rundt sin sønns kidnapping samtidig som du som spiller kontrollerer det som skjer. Kun utrustet med en lommelykt må spilleren selv prioritere å enten føle tryggheten fra lyset for å kunne navigere etter sporene, eller stole på andre sanser for å unngå farene som lurer i mørket av skogen. Målgruppe 15 år+

World to the West

World to the West.png
World to the West/2017/Rain AS
Et eventyrspill inspirert av europeiske tegneserier. Kontroller en av fire karakterer, hver med sine evner og motivasjoner. Utforsk et nytt kontinent fylt med dype jungler, frosne tundraer og forlatte ruiner. Oppdag urfolkenes hemmeligheter og redd dagen! Målgruppe 10 år+

Bendik & Monsteret

Bendik & Monsteret.png
Bendik & Monsteret/2016/Utviklet av Kool Produktion AS (i samarbeid med Rock Pocket AS)

Hva om du hadde et monster til bestevenn? I denne appen får du morsomme monsterspill og aktiviteter basert på Arne Svingens populære barnebok. Du kan se filmen, eller lese i billedboken, om hvordan Bendik og Monsteret ble venner. Dette er en skrekkelig morsom historie om å bli akseptert for den man er. Målgruppe 3-9 år

Klang

Klang.png
Klang/2016/Utviklet av Tinimations

Klang er et rytme-actionspill som bryter med konvensjonen om at rytmespill bare skal handle om å trykke på riktig knapp til riktig tid. Klang introduserer elementer som utforskning, plattforming og kamp for å skape en dypere innlevelse med musikken. Målgruppe 13 år+

Earthlock: Festival of Magic

Earthlock festival of magic.jpg
Earthlock Festival of Magic/2016/Utviklet av Snowcastle Games

Bli med Amon og de andre merkelige heltene i dette turbaserte fantasi-RPG-spillet på en reise gjennom  Umbra. En mystisk og vakker, men nådeløs planet som sluttet å dreie for mange tusen sykluser siden. Her finner du en unik gjeng med tilpassbare karakterer, som alle har sine egne personligheter og historier. For å redde Umbra må du løse gåter, lyse opp i skyggene og beseire en voksende ondskap som er farligere enn du kan forestille deg! Målgruppe 12 år+

The Frostrune

The Frostrune.png
The Frostrune/2016/Utviklet av Grimnir AS

The Frostrune er et pek- og klikkeventyrspill som bygger på Viking-mytologi og historie. Du våkner på en øde og forlatt øy som er preget av en mystisk frost. Ved å finne gjenstander og løse gåter, vil spilleren lære mer om hva som har hendt på øya, og kanskje til og med klare å redde verden? Dette er en vakker og spennende reise tilbake til Vikingenes tid. Målgruppe 12 år+

Jakten på Teddy

Jakten på Teddy.jpg
Jakten på Teddy/2015/Utviklet av Plus Point AS

Bli med helten vår, Theo, i jakten på å redde sin beste venn fra den slemme heksa i et magisk land fullt av levene leker! Dette er en animert interaktiv eventyrbok laget for sesielt unge spillere. Historeien er skrevet av barnebokforfatter Endre Lund eriksen, som står bak bøker som Pittbull Terje og Alvin Pang. Leken interaktivitet og mini-spill for de yngste. Målgruppe 2-6 år.

Gilberts Eggggg

Gilberts Eggggg.png
Gilberts Eggggg/2016/Utviklet av Hyper Games AS
Eggggg er ett spinnvillt plattformspill om oppkast. Gilbert har en ekstrem allergi mot egg, og all kontakt med egg får ham bokstavlig talt til å kaste opp som en fontene. Han rømmer fra sin slemme tante Doris for å få dra i et bursdagsselskap, og må bruke sine oppkast-superkrefter for å overleve en verden fylt med sinte robothøner. Målgruppe 9 år+

Knutsen og Ludvigsen På Skinner

Knutsen og Ludvigsen på skinner.jpg
Knutsen og Ludvigsen på skinner/2015/Utviklet av Rock Pocket AS

I dette mobilspillet inspirert av filmen Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin oppdager de to musikantene at tyver har vært på ferde i tunnelen deres. Sammen med Grevlingen legger de seg på skinner for finne tilbake de dyrebare tingene sine. Hjelp Knutsen og Ludvigsen med å kjøre fortest mulig rundt i Norges land for å finne skurken! Målgruppe 7 år +

Syng

Syng.jpg
Syng/2016/Utviklet av Storm Films

Syng er et mobilspill for de minste barna fullt av kjente og kjære norske barnesanger. I et vakkert illustrert skogsmiljø kan barna, ved hjelp av enkel navigasjon, utforske musikkens verden. Samtidig blir de stimulert til språklæring gjennom sang. Målgruppe 0-3 år

Nordlysbarna - Guovssahasmánát - Guovsagismáná – Goekseghmaanah

Nordlysbarna.jpg
Nordlysbarna/2016/Utviklet av Miksapix Interactive AS

Hør og opplev det magiske eventyret om da barna ble tatt av Nordlyset og hvordan Nordlyset fikk sine farger. Appen inneholder eventyr, illustrasjoner, animasjon, spill og fortellerstemme på norsk og samisk.  Målgruppe 4 år +

Vennebyen på samisk

Samisk bundle bredde.jpg
Vennebyen på samisk/2017/Utviklet av Ravn Studio AS

Disse tre spillene fra Ravn Studio kommer nå i samisk språkdrakt: Endelig er det jul igjen i Vennebyen julekalender. Følg med Koptus på oppdrag, og Tell med Ted. 

 • Ustibaččaid gávpot Juovlakaleanddar (Vennebyen Julekalender)
 • Ustibaččaid Gávpot Kopter bargame (Koptus på oppdrag)
 • Loga loguid Teddiin (Tell med Ted)

Målgruppe 3-5 år

 • Christina Iverson
  • Christina Iverson

  • Rådgiver innkjøpsordninger og spillformidling
  • Telefon: +47 917 35 598
  • E-post: christina.iverson[@]nfi.no